Maca je razotkrila!


Prvog dana ove nedelje ukućani najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, “Zadruge“, imali su sastanak u toku koga su komentarisali ovonedeljnog vođu Vojketa Đansa i njegovu devojku Saru Reljić.

Autor: RTV Pink

Za vreme izlaganja Lepog Mića, najstarija ukućanka Žiža Stojanović tražila je iza kreveta u spavaćoj sobi novac koji joj je nestao. Glumica tvrdi da joj je neko od njenih cimera otuđio čak hiljadu dinara. Po završetku sastanka, ovu temu pokrenule su Maca Diskrecija i Kristina Kockar.

Autor: RTV Pink

Evo, priznala je Žižo! Ne stidi se! Ukrala je starijoj ženi novac! Da li te je sramota, bre?! Ja sam rekla koliko god mogu da joj dam, daću! A tebi, čim odeš nestaće ti pola hrane! – rekla je Maca Kiji.

Autor: RTV Pink

Možete samo da mi zavidite! – kratko je izjavila Žiža, nakon čega se ubacio Milan: Baš ti zavidimo, nemaš ni dinara!

U celu diskusiju umeštala se i Teodora Džehverović, koja je Kristini Kockar rekla da ako ne vrati novac Žiži, puno toga govori o njenom vaspitanju, posle čega su se njih dve posvađale.

Autor: RTV Pink

Čekaj, Kija, da li misliš da je to zanimljivo?! Taj tvoj osmeh… smešno je što si ženi od 90 godina ukrala novac?! – govorila je Teodora.

Žiža se u međuvremenu rasplakala, a nekoliko minuta kasnije pre čitanja pisma, Lepi Mića predložio je da svako ko želi glumici odvoji svoj deo novca i da po sto dinara, nakon čega je nastala nova svađa.

Autor: S. K.