Vi ste ovdje
Naslovna > Vijesti > Smrskao mu glavu pa ga zapalio: Stravičan zločin kod Sjenice krije kobnu ljubavnu tajnu

Smrskao mu glavu pa ga zapalio: Stravičan zločin kod Sjenice krije kobnu ljubavnu tajnu

Anel Papić (32) iz Sjenice brutalno je ubijen, pa spaljen u svom automobilu koji je pronađen u selu Ponorcu. Kako “Kurir” saznaje, tijelo je u subotu po podne pronašla policija nakon dojave jednog mladića da je video parkiran „pasat“ s razbijenom šoferšajbnom nedaleko od asfaltnog puta.

Prema nezvaničnim informacijama, otac ubijenog Anela prijavio je u noći između petka i subote da mu je sin nestao. On je naveo da je Anela posljednji put vidio u petak, kad se odvezao „pasatom“, kao i da mu se više nije javljao na telefon.

 – Nakon prijave nestanka policija je odmah počela da pretražuje teren. Mladić iz sela Ponorca koji je prijavio sumnjiv automobil uopšte nije znao da je potraga u toku. Operativci su u selu udaljenom oko 20 kilometara od Sjenice otkrili jeziv prizor – objašnjava sagovornik upućen u slučaj.

Živ spaljen?

Tijelo nesretnog Papića nalazilo se na samo 50 metara od puta.

– Leš je bio poluspaljen, a na glavi su bile vidljive višestruke povrede. Ubica je pokušao da prikrije zločin tako što je preko tijela nabacao granje i neke stare krpe – navodi izvor.

Kako se nezvanično saznaje, cijela okolina Ponorca blokirana je jakim policijskim snagama koje tragaju za počiniocem nezapamćenog zločina.

– Očekuje se dolazak forenzičara iz Beograda, čiji će zadatak biti da utvrde da li je mladić bio živ u trenutku spaljivanja ili je ubijen prije toga. Takođe, oružje kojim je zločin počinjen zasad nije utvrđeno, ali je sigurno da nije riječ o vatrenom oružju. Sumnjiva su i oštećenja na automobilu. Policija pretražuje teren i zbog toga – dodaje sagovornik Kurira.

Dosadašnja istraga dovela je do S. M., koji je trebalo da bude saslušan zbog okolnosti ubistva, ali zasad nije osumnjičen.

– Gradom su kružile priče da je Anel bio u vezi sa M. M., suprugom S. M., koji inače radi u Njemačkoj. Nakon pronalaska tijela, inspektori su se uputili do njihove porodične kuće kako bi obavili informativni razgovor, ali su im tamo rekli da su S. M. i M. M. s djecom tog jutra otputovali u Njemačku – objašnjava izvor.

Očekuje se da će ovaj par ipak biti vraćen iz Njemačke i saslušan.

Komšije negiraju navodnu preljubu

Komšije porodice Papić juče su bile zatečene vješću o tragičnoj smrti Anela.

– Oženjen je i ima dvoje djece. Gradski tračevi da je bio u ljubavnoj vezi sa M. M. potpuno su neistiniti. Ne želimo da se tako priča o našem komšiji. Ko zna ko ga je ubio – izričiti su bili poznanici Papića.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top