Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > ŠOK za gledaoce: Produkcija Parova nakon OVOG saznanja MOMENTALNO DISKVALIFIKOVALA ovu učesnicu!

ŠOK za gledaoce: Produkcija Parova nakon OVOG saznanja MOMENTALNO DISKVALIFIKOVALA ovu učesnicu!

Iako je učesnica “Parova“ Zorana Đokić svojom potresnom ispoviješću o silovanju u tinejdžerskim danima uspjela da privuče pažnju gledalaca i tabloida, koji su danima pisali o njoj, to joj nije pomoglo da izgura rijaliti trku.

Naime, produkcija “Parova“ pogledala je snimak, koji je nedavno objavio jedan domaći portal, a na kojem ona srpsku zastavu trlja o zadnjicu, te su zbog toga riješili da je udalje iz svog šou programa.

 

“Produkcija zabavno humorističkog programa “Parovi“ došla je do saznanja da se Zorana Đokić prije ulaska u rijaliti podrugljivo ponašala prema srpskim nacionalnim obilježjima, tačnije, srpskoj zastavi. Iz tog razloga je produkcija “Parova“ diskvalifikovala ovu učesnicu iz daljeg takmičenja, jer mi smo nacionalna televizija koja njeguje patriotizam.

 

Ovim potezom produkcija nevjerovatno gledane rijaliti serije još jednom je pokazala da program ide u pravom pravcu – sa mnogo humora, tradicije i zabave naroda, te da neće tolerisati agresiju, nacionalne uvrede i ništa ružno u svom sadržaju“ – stoji u saopštenju TV “Hepi“.

(Pulsonline.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top