Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Sram te bilo, idi kod mame na vaspitavanje! Kija i Sloba se PRVI put žestoko posvađali! (VIDEO)

Sram te bilo, idi kod mame na vaspitavanje! Kija i Sloba se PRVI put žestoko posvađali! (VIDEO)

Dok su se zadrugari sunčali i pili kafu u dvorištu, ovo njihovo uživanje prekinula je svađa između Slobe i Kije

Za vreme ispijanja kafe u dvorištu došlo je do svađe između Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, pa su prvi put pred kamerama pale teške reči i uvrede koje su uputili jedno drugom.

Luna saznala da su MILIONI videli snimak njenog i Slobinog seksa, a o njenoj reakciji sada SVI bruje! (VIDEO)

Sve je počelo time što je Sloba ispričao kako mu se Saša Ilić Rudar izvinjavao zato što je hteo da se približi Kiji, na šta je Kija rekla da se svi koji sada uđu hvataju za nju.

Sloba je na to prevrnuo očima i ironično rekao “Izvin’te…”, a onda je krenula rasprava.

– Što si takva ceo dan danas? Što si na*rkana! Je l’ možeš da pričaš sa mnom? Nemoj mi se obraćati više! To samo o tebi govori! Ja kada imam nešto da kažem, kažem tebi, a ne tvojoj mami. To govori o tvom vaspitanju. Mene je moja majka odlično vaspitala! – rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

– Prvo kod mame idi na vaspitanje! To samo o tebi govori, ja nisam tebi to izgovorila, nego ti meni! Tvoja majka treba tebe da vaspita! Treba da te bude sramota! – rekla mu je Kija, a potom je otkrila šta misli da stoji iza Slobinog ćutanja dok je Jelena Golubović napada.

– Puštaš Jelenu da mene napada, jer tebi to odgovara, jer ne možeš sam da me napadneš. Meni ne možeš da kažeš ništa! Treba da te bude sramota što dozvoljavaš da se ona meni tako obraća! – rekla je Kija.

Pogledajte svađu Kije i Slobe:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top