Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > STRANI ČASOPIS JE PROGLASIO NAJLEPŠOM SRPSKOM PEVAČICOM: Ovo nije očekivala ni u najluđim snovima! (FOTO)

STRANI ČASOPIS JE PROGLASIO NAJLEPŠOM SRPSKOM PEVAČICOM: Ovo nije očekivala ni u najluđim snovima! (FOTO)

Ovome se nije nadala.


Posle veoma uspešne godine u kojoj je njen album prvenac bio veoma slušan, a nastupi se ređali jedan za drugim, Milica Pavlović dobila je titulu o kojoj nije ni sanjala.

Naime, strani časopis “Speaker’s Corner” proglasio ju je za najlepšu srpsku pevačicu.

Ona se time pohvalila na Instagramu gde je objavila snimak ekrana u kom se vidi deo teksta o njoj.

– 2017. godina mi je zaista donela divne stvari koje ću zauvek pamtiti. Moj drugi studijski album “Boginja” prevazišao je sva moja očekivanja i doneo mi neverovatne momente, uspehe i ogromnu podršku publike, na čemu sam vam neizmerno zahvalna. Mnogo toga što se desilo me je stvarno iznenadilo, pa tako i veliko interesovanje svetskih medija za mene i moj rad. Tako i završavam ovu godinu. Hvala urednicima poznatog američkog sajta Speakerscorner.me koji su mi dodeli veoma laskavu titulu. Volimo se i sledeće godine! Još intezivnije, jače i strastvenije! – napisala je ona u okviru ove objave.

Njeni obožavaoci koji je prate na pomenutoj društevnoj mreži oduševljeni su ovom vešću, pa su joj čestitali u komentarima, ističući da se slažu sa odlukom ovog stranog časopisa.

Autor: V. T.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top