Vi ste ovdje
Naslovna > Vijesti > STRAVA KOD MLADENOVCA: Tukli mladića i pred njim silovali ženu!

STRAVA KOD MLADENOVCA: Tukli mladića i pred njim silovali ženu!

MLADENOVAC – Danijel M. (31) i Bata V. (21) iz Velike Krsne kod Mladenovca uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli Ivana V. (22) iz istog mjesta i silovali njegovu prijateljicu T. I. iz Beograda. Prema priči komšija, napad se dogodio u petak uveče u Ivanovoj kući, u kojoj se nalazio sa prijateljicom T. I.

– Ivan mi je ispričao da su Danijel i Bata upali u njegovu kuću i da su odmah počeli da ga maltretiraju. Jedan ga je držao, on misli da je to bio Danijel, dok je Bata silovao ženu – priča Dušan Filipović, komšija Ivana V., jezivu ispovijest pretučenog mladića.

 

On dodaje da je u jednom trenutku ušao i Ivanov otac Ž. V., koji je bio pijan.

 

– Pitao je napadače šta rade, a oni su mu rekli: „Mi smo iz kriminalističke policije i radimo pretres!“ On im je na to, ne obazirući se na ono što se dešava u kući, rekao: „Samo vi radite svoj posao, ja idem da legnem da spavam.“ Napadači su nastavili da tuku Ivana i kad su izašli iz kuće. Pošto je jedan od njih silovao ženu, obojica su iz kuće izveli Ivana i nastavili da ga udaraju i šutiraju. Poslije toga su pobjegli – priča naš sagovornik.

 

Drugi komšija Radojko Filipović za Kurir kaže da Ivan živi s ocem alkoholičarem posljednjih nekoliko godina, a do tada je bio sa majkom u Bosni, i ima sestru.

 

– Izdržavaju se od nadničenja po selu. Mladić nije toliko loš. Pokušavao je da sredi kuću. Čak je i vrata nedavno kupio za svoju sobu, ali šta vrijedi kada je njegov otac došao pijan i sjekirom ih polomio. Za ovu prijateljicu je pričao da je navodno planirao da se oženi njome– priča Filipović.

 

On dodaje da nije čuo vrištanje i zapomaganje u Ivanovoj kući.

 

– Sve i da sam čuo, ne bih to povezao ni sa čim strašnim jer se kod njih često čula galama – priča naš sagovornik.

 

Prema njegovim riječima, dvojica uhapšenih mladića su iz njihovog sela i zna ih kao problematične.

 

– Bata i Ivan imaju isto prezime, ali nisam siguran da su rođaci, možda neka dalja familija. Obojicu uhapšenih znam kao mladiće sklone da naprave probleme, ne znam ni da li su u dobrim odnosima sa roditeljima – kaže Filipović.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top