Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > SVE TEŽE PODNOSE RASKID: Za Vojketa svi zabrinuti, Sara se više ne šminka, plače, a posle Mikija se poverila Maci… (VIDEO)

SVE TEŽE PODNOSE RASKID: Za Vojketa svi zabrinuti, Sara se više ne šminka, plače, a posle Mikija se poverila Maci… (VIDEO)

Dok Vojke samuje, Sara se poverila Maci kako se srela sa Vojketom u garderoberu, ali i o tome kako se oseća

Raskid Sare Reljić i Vojketa Đansa posle nekoliko meseci skladne veze bio je iznenađenje za sve zadrugare, ali isto tako i za javnost, jer su odavali utisak jednog od najskladnijih parova u Zadruzi

Poverila se Mikiju i priznala! Evo šta je Sara rekla o Vojketu nakon raskida koji je šokirao sve u Zadruzi! (VIDEO)

Sara je već prve večeri spavala van Vojketovog kreveta, u poverenju je rekla Mikiju da ne zna kako da se ponaša, Vojke je uporno ćutao o svemu ne pokazujući kako se oseća, ali, kako vreme odmiče, izgleda da im je sve teže da budu jedno bez drugog.

Vojke sve vreme provodi u krevetu…

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

A da stvar bude još gora, tamne naočare ne skida…

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

S druge strane, nakon što se poverila Mikiju, Sara je razgovarala i sa Macom, koja joj je savetovala da se sada maksimalno doteruje, jer je, kako kaže, to ono što muškarce najviše nervira.

I Sara je imala naočare na glavi…a njen ton u razgovoru sa Macom odavao je koliko pati za Vojketom. Priznala je da plače, da je nenašminkana, ali i da se srela sa Vojketom i da nisu razmenili niti jednu reč.

– Zamolila sam Milana da ne pričaju na radiju o tome – rekla je Maci.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top