Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > TELEVISA PRESENTA! Kija, Luna, Sloba i Anabela završili u španskoj seriji, zbog ova 3 snimka ćete vrištati od smeha! (VIDEO)

TELEVISA PRESENTA! Kija, Luna, Sloba i Anabela završili u španskoj seriji, zbog ova 3 snimka ćete vrištati od smeha! (VIDEO)

Učesnici “Zadruge” inspirisali su poznatog Instagramera Newanju da napravi sjajnu parodiju

Zadruga” nas, kako vreme odmiče, sve više podseća na špansku seriju, a neki kažu da je i nadmašila sve španske serije! Čak i oni koji nisu ljubitelji rijaliti programa, ovo što se dešava i te kako prate, a glavni razlog je nesvakidašnja scena da pred kamerama vidimo muža, njegovu ženu i ljubavnicu.

Koliko su Kija KockarSloba Radanović i Luna Đogani inspirativni narodu dokazuju i snimci koje je na vrhunski način odradio i montirao već poznati Nemanja Milošević, koji pravi unerbesne montaže na Instagramu.

Newanja, kako je potpisan na svom Instagram nalogu, napravio je 3 snimka (do sada), pod nazivom Televisa Presenta – “Zabranjena ljubav”.

Nemanja je ubacio scene razgovora između Lune, Kije, Slobe i Anabele, ali je umesto onoga što su stvarno izgovarali ubacio isečke iz španskih serija koji su se savršeno uklopili u situacije u kojima se ova 4 lika nalaze.

Prvi snimak odnosi se na Anabelin ulazak u “Zadrugu” i razgovor sa Slobom i Kijom:

Na drugom snimku glavne su Kija i Luna, a ovaj razgovor je urnebesan!

Pogledajte:

I treći snimak – Luna i Sloba, i miks nekoliko scena počevši od ljubljenja i ljubavi, pa do žestokog obračuna u radionici i lomljenja svega što im je došlo pod ruku.

Naravno, sve što su izgovorili je na španskom, sa urnebesnim titlom.

Pogledajte ovu vrhunsku video adaptaciju:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top