Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > TRUDNA? Luna rekla Slobi da će mu RODITI BLIZANCE, odmah su počeli da smišljaju IMENA ZA DECU! (VIDEO)

TRUDNA? Luna rekla Slobi da će mu RODITI BLIZANCE, odmah su počeli da smišljaju IMENA ZA DECU! (VIDEO)

Na listi je i ime glumice Žiže Stojanović.


Luna Đogani često ponavlja kako je njena ljubavna veza koju je započela u “Zadruzi”, sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, ozbiljna i da će oni ostati zajedno i kada izađu iz najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu.

Autor: RTV Pink

Koliko se blogerka bacina na razmišljanje i pravljenje planova, govori činjenica da već razmišlja o deci, koju će roditi pevaču.

Autor: RTV Pink

Ja bih… ma samo da su blizanci! Ja volim više žensko, meni su u porodici ženska deca, ali samo da je živo i zdravo! – rekla je blogerka.

A onda je skočila kod Slobe u krevet i saopštila mu koja bi imena dala njihovoj deci.

Autor: RTV Pink

Ja ću da rodim dva Sloba! Zvaće se Sloba džunior i Sloba junior. Volim muško ime Andrija. Živorad, Milenko, Žaklina, Živica, Verica, što da ne? Meni se sviđa i Jadranka, kao moja baba. Top ime. Jadranka i Jagoda. Ja sam trebala da se zovem Marija! Zamisli Marija Đogani? Fuj! Ili Žiža Radanović? – rekla je Luna.

Razgovor su nastavili, a koja su još imena na listi, možete pogledati u video klipu, koji je u nastavku teksta.

Inače, i ove noći, Luna Đogani i Sloba Radanović razmenjivali su nežnosti i emocije u krevetu, a odmah iza njih to su radile i Sanja i Matora.

Autor: RTV Pink

Autor: S.K.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top