Vi ste ovdje
Naslovna > Vijesti > Uznemirujući snimak: Maltretiraju učenicu u srednjoj školi

Uznemirujući snimak: Maltretiraju učenicu u srednjoj školi

ARANĐELOVAC, BEOGRAD – Na Youtubeu se pojavio uznemirujući snimak, nastao u Tehničkoj školi “Mileta Nikolić” iz Aranđelovca, a u kom grupa učenika udara drugu učenicu koja sedi na stolici.

U pozadini se mogu čuti reakcije drugih đaka u učionici koji se smiju i galame. U maltretiranju je najviše prednjačila jedna učenica koja je u jednom trenutku viknula “Jel’ ti jasno bre?”, prenosi b92.

Šamaranje maltretirane učenice je nastavljeno, a kada je ona pokušala da se zaštiti rukama, na nju su vikali da spusti ruke.

Reagovao je i ministar policije Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je najoštrije osudio nasilje nad učenicom Tehničke škole “Mileta Nikolić” u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice.

“Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima”, kazao je on.

“Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu”, naveo je Stefanović.

Policija će, kako je najavio, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen.

“Moramo kao društvo da pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati”, poručio je ministar Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Upozorenje: video snimak je uznemirujući!

 Video

    Komentari

    komentari

    Leave a Reply

    Top