Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > ZA SVE JE KRIV JEDAN POZIV: Tamara PRIZNALA zbog čega je OPERISALA ZADNJICU!

ZA SVE JE KRIV JEDAN POZIV: Tamara PRIZNALA zbog čega je OPERISALA ZADNJICU!

Tamara Đurić, koja je sinoć pravo iz bolnice došla da gostuje kod Rade Radenović u emisiji “Rada sam“, ispričala je voditeljki odmah kako se sada osjeća.

– Ja sam sad hospitalizovana preventivno. Najgore je prošlo i sad sam u periodu rehabilitacije. Nije na odmet da budem pod budnim okom ljekara – rekla je ona i otkrila da je trenutno pod blažom terapijom.

 

Poslije toga je ispričala da se na intervenciju uvećanja zadnjice i ugrađivanje akvafilera odlučila zbog toga što je dobila poziv od jednog italijanskog časopisa za fotografisanje.

 

– Dobila sam poziv da se slikam oskudno odjevena za jedan italijanski časopis i ja sam htjela da doradim zadnjicu po svaku cijenu sad i odmah. Ali ljudi ne mogu da shvate šta znači estetska hirurgija, to je nešto mnogo ozbiljno, ali dok ti se ne desi ovakva stvar ti ne možeš da vidiš ozbiljnost situacije. Rizik je bio dva odsto, ali kad sve krene po zlu, rizik je 100 odsto – rekla je ona i dodala da joj za fotografisanje to nisu tražili, nego da je sama htjela to da uradi.

 

Poslije intervencije odmah je bilo znakova da nešto nije u redu.

 

– Ja sam se probudila sa temperaturom 40. Četvrtog dana je nastupila sepsa, pa sam završila na VMA – ispričala je ona.

(Pink.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top