Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Zadrugarima pušten snimak na kojem Sloba mazi Lunu ispod haljine, ona posramljena pobegla iz sobe, Kija ponavljala: Ovo je žalosno! (VIDEO)

Zadrugarima pušten snimak na kojem Sloba mazi Lunu ispod haljine, ona posramljena pobegla iz sobe, Kija ponavljala: Ovo je žalosno! (VIDEO)

Dok se Sloba smejao, Luna je htela da propadne u zemlju, a Kija nije mogla da sakrije koliko je iznervirana

Kada je u “Zadruzi” pušten snimak na kojem se vidi kako Sloba rukom zadovoljava Lunu ispod haljine, počela je opšta ludnica, zadrugari su vrištali od smeha, a Luna je od sramote pobegla iz dnevne sobe.

Obezbeđenje u 2 ujutru izvelo Lunu iz Zadruge, sve stvari joj detaljno pretresli, ona htela da napusti rijaliti! (VIDEO)

Najviše se izgleda zabavljao Sloba, koji je Luni, koja je sama stajala u spavaćoj sobi, daleko od svih, doviknuo:

– Dođi, šta se stidiš… Pa sa mnom si, nisi s nekim drugim, je*o ga život.

Printskrin: TV Pink

Luna se zatim vratila za sto, i pokušavala je da lice sakrije od kamera.

– E, to je ono kad ti ja kažem… Neću ništa da komentarišem, blam – kratko je procedila Đoganijeva.

Printskrin: TV Pink

– Ja sam to radio sa osobom koju volim najviše na svetu, to je najnormalnija stvar i ne vidim šta je tu loše – prokomentarisao je Radanović.

Printskrin: TV Pink

Sa druge strane, ni Kiji nije bilo prijatno da ovo gleda.

– Žalosno, ne mislim na to što su radili, nego na komentarisanje i smeh. Meni ovo naravno nimalo nije smešno, ni Luni sigurno nije smešno. Slobodan je muškarac, njemu je to opušteno, njemu je to zanimljivo, ali normalno da Luni neće biti prijatno da gleda tako nešto, ni meni nije prijatno da gledam svog muža u tome. On je muško, njemu je to drugačije – rekla je Kristina i dodala:

Printskrin: TV Pink

– Stvarno je ružno i zbog mene i zbog Lune što ste pustili to, iz različitih razloga očigledno, ali stvarno je ružno to gledati.

Zadrugari gledaju Slobu i Lunu u akciji:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top