Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Zbog ovoga je pobesneo i izašao iz Zadruge! Viktorija udarila Miljana nakon žestoke svađe! (VIDEO)

Zbog ovoga je pobesneo i izašao iz Zadruge! Viktorija udarila Miljana nakon žestoke svađe! (VIDEO)

Viktorija je nasrnula na Miljana nakon što je on pobesneo jer ga je optužila da je odvalio vrata, zbog čega je direktno nominovana

Pre drame sa napuštanjem “Zadruge”, Viktorija je pred svima optužila Miljana da je on odvalio vrata, zbog čega ga je načisto izbacila iz takta pa je došlo i do fizičkog kontakta. 

Dosta mi je, neću više da ostanem ni sekund ovde! Miljan napustio “Zadrugu”, pa se posle pola sata vratio! (FOTO)

– Nemoj da divljaš više! Ti ćeš mene da prozivaš ovde! Ja odvalio?! Mrš u pi*ku materinu – urlao je Miljan po kući tvrdeći da je on ta ista vrata jutros popravio, što je potvrdila i Kija.

– Mrš ti! Stoko jedna! Neću da se s tobom nastavljam, spusti ton! – nastavila je Viktorija koja je potom nasrnula na Vračevića.

Printskrin: TV Pink

– Viktorija, zakačila si me dvaput po licu! Nemoj sa mnom da se zaje*avaš! Od*ebi od mene, meni nemoj da prilaziš, nemoj da me udaraš! Sad ti kažem najozbiljnije! Jesi rodila? Idi pa ga udaraj, mene udarati nećeš! Odakle ti uopšte pravo da mi dotakneš lice?! Alo, bre! Što sebe ne udariš, pa se opasuljiš! – vikao je iznervirani Miljan na Viktoriju.

Printskrin: TV Pink

– Eto tako, da se osvestiš. Došao si da razvaljuješ. Ne možeš da razvaljuješ, smiri bes – rekla je Viktorija, iako je Miljan stalno ponavljao kako on to nije pokidao već jutros namestio, a onda je došlo obezbeđenje…

Miljan je posle toga otišao na kapiju i tražio da izađe iz “Zadruge”. To se i dogodilo, ali se vrlo brzo vratio.

Printskrin: TV Pink

Viktorija je zbog ovoga kažnjena direktnom nominacijom, a više o Miljanovom kratkom izlasku iz “Zadruge” pročitajte OVDE.

A sukob Miljana i Viktorije pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top