Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > ŽENSKI OKRŠAJ U ZADRUZI: Maca svukla garderobu s nje, pa Divna nasrnula da je BIJE…

ŽENSKI OKRŠAJ U ZADRUZI: Maca svukla garderobu s nje, pa Divna nasrnula da je BIJE…

U toku pitanja novinara Divna Milanović izjavila je da smatra da je Maca Diskrecija kriva što je njen suprug Marko Kocić izbačen iz najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu “Zadruga”, nakon siutacije koju je napravio pred zoru u spavaćoj sobi. Maci se ove Divnine riječi nisu svidjele, zbog čega je sa ove ukućanke Diskrecija svukla garderobu koju joj je pozajmila, a nakon toga je Divna nasrnula na nju.

 

– Da, mogu da kažem, kriva si Maco što je Marko izašao odavde – obratila se Divna Maci.

– Skini moje stvari! – rekla je Maca Divni, nakon čega je došlo do gurkanja.

– Marko je govorio da ne voli Milana, ovog raspuklog č*ara. Nikada mu nisam obećala ribicu. Mi se tako zezamo. To je moj iskren odgovor. Ja Marka pozdravljam, želim mu sve najbolje – dodala je Maca.

– On je zbog tebe Divna izašao, ne zbog Mace! Niko nije budala! Za Markov odlazak kriva je njegova supruga! Ovo malo smeće se pere, zato što je ona kriva, kakva Maca. Maca je kriva za milion drugih stvari! Divna se zaljubila u Baneta! To je džukac neviđeni, prevarant, ali za Marka je kriva Divna koja se zaljubila u drugog muškarca – pričao je Miki.

U cijelu situaciju umiješali su se svojim komentarima i ostali ukućani, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

 

(Pink.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top